Yleisön pyynnöstä:

Uusi blogi. Koska Kokkonen. Ja vähän senkin takia, että Lappi-blogilla riitti lukijoita ihan hurjat määrät! Yli sata sivunäyttöä per postaus on paljon, koska kyse on vaan miusta. Ei ihan tavallisesta savolaisesta. Mutta melkein. Siispä aattelin nyt jatkaa tätä bloggailua aina sen mukaan, kun asiaa ja kirjoiteltavaa löytyy. Katsotaan mihin saakka rahkeet riittää. Kuulemma, kun miun elämästä ei saa tylsää tekemälläkään ja aina keksin jotakin uutta ja jännää. 

Elämä on sujunut vaihtelevasti viime kuukaudet. Tammikuun loppupuoli meni rauhaksiin toipuessa Lapista ja järjestellessä elämää taas uriinsa täällä Kouvolassa. Tuli kärsittyä kolarin jälkiseurauksista, ihmeteltyä auton kohtaloa ja maksuasioita, tehtyä viimeiset kouluhommat, valmistuttua sekä saatua vakituisen työpaikan. Helmikuun alussa työt alkoi ja sitä ennen tein reissua Helsinkiin. Helmikuu menikin perehtyessä uuteen työhön ja työskentelytapoihin. Ilokseni sain jättää särkylääkkeet pois kuvioista jo viikon kolarin jälkeen eikä fyysisestä työstä onneksi paikat kipeytyneet mitä hieman jännitin työtä aloittaessa. Maaliskuussa työt jatkui ja aloin tosissani käymään salilla ja jumpassa. Ei vielä voi kamalasti juhlia, mutta paino on tippunut reilussa kahdessa kuukaudessa -7kg eikä ole tullut takaisin. Tästä on hyvä jatkaa, etenkin kun ei ole tehnyt juurikaan muutoksia ruokavalioon tai liikuntatottumuksiin. 

Kuvapainotteisesti ajattelin tätäkin blogia nyt kirjoitella :) Se on vaan helpompaa. Tässä rupeankin uppaamaan kuvia tänne Vuodatukseen ja se olkoonkin seuraavan postauksen aihe. Lisäksi saatte näkökulmia pääsiäisen jälkeisestä Kööpenhaminan reissusta :) puspus.