Pohdin hetken otsikkoa. No sieltähän se tuli lähempää, kun arvasikaan. Aihe, josta aion kirjoitella on tuiki tavallinen ja melkein jokapäiväinen. 

ARKI. 

maanantaista perjantaihin ja vähän viikonloppuakin. Miun normaalitouhu menee jotakuinkin näin: töitä, töitä, harrastus, töitä, töitä, töitä ja viikonlopuksi reissuun. Kuulostaa simppeliltä? Todellisuudessa se on paikasta toiseen juoksemista, Ja muutoksia. Nytkin miun pitäisi olla tekemässä ihan jotain muuta.. Nimittäin pänttäämässä. Vaan totesin, että kahden illan paniikinomainen "hauki on kala, hauki on kala" - tyyppinen aivoon tankkaaminen ei johda mihinkään. Relax! Kokeilen uudellleen ens syksynä. Miksi nää syksyt menee aina näin kiireiseksi? No... talvella ei tapahdu mitään, keväällä sitä kaipaa jo tekemistä ja syksyksi lupautuu niin moneen juttuun mukaan, ettei vaan tule tylsää tai yksinäistä!

Yksinäisyys. Asia, jota pelkään ja joka vaivaa usein. Aina silloin, kun oon vaan Kouvolassa ja tylsistyn ei oo mitään missään eikä ketään! Mutta annas olla, kun lähet johonkin suunnitellusti tai suunnittelematta: puhelin laulaa, kun viimeistä päivää. Todistettu on! Viime viikonloppuna olin Helsingissä. Olis ollu töitä, kuskin tarvetta ja vielä hälytys. Ja nää kaikki ennen kun olin ees lähteny Helsinkiin! Ei oo todellista. Tänä viikonloppuna oon menossa, ja no... menoa riittää! 

Elokuussa oli rauhallista. Pikkuhiljaa käynnistyi harrastukset ja työkuviot asettuivat uomiinsa. Elokuussa vietin pitkän viikonlopun autollisena, kävin kahdesti Helsinki-Vantaalla, pyörähdin tallilla, hoidin asioita, tapasin ystäviä ja kävin hakemassa 36 geokätköä! Autolla ajoa noin 600 kilometria. Näppärää. Elokuussa järjestettiin myös babyshowerit ihanalle ystävälleni <3 Yllätys säilyi niin sanotusti loppuun asti ja juhlat onnistui, ainakin omasta mielestämme.

 

Syyskuu. Arki. En ees muista millon tää kuu vaihtui. Keskellä jotain viikkoa? Toissaviikonloppu meni etsintäkurssilla. Oli huikeaa! Ja viime viikonloppuna olin Helsingissä moikkaamassa ystäviä. Nyt viikonloppuna taas reissuun. Kurssia piisaa Riihimäellä ja lakon takia perjantain Kotka-meno alkaa torstaina ja päättyy lauantaina :) Huomenna ja torstaina ilmeisesti on jonkun sortin hälytystä luvassa. Millään lailla siis ei tuu tylsää eikä mitenkään käy aika pitkäksi.

Blogin kirjoitusaiheita on vilissy mielessä: Vapepa! Eri kaupunkien esittelyt, tärkeitä kaupunkeja siis. Niin ja ne Köpiksen kuvat on laittamatta! Mutta kun ehtii.

Joo töissä on ollu kiirettä, kiirettä ja vielä kerran kiirettä. Työt meinaa haittaa harrastuksia, mutta pakkohan töitä on tehä, jolla rahoittaa harrastukset. puspus, palataan!

 

<3:avustaja